SDP BiH ZDK

Sastanak osnovne organizacije Jalija

Svaki član SDP-a nam je bitan! Potrebno je slušati razmišljanja naših članova kako bi mogli donositi prave odluke.“- riječi su Mešića nakon održanog sastanka

Slika

Sastanak osnovne organizacije Jalija, koja je jedna od većih gradskih osnovnih organizacija SDP-a Zenica je održan je jučer. Pored razgovora o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini sa posebnim osvrtom na Zeničko – dobojski kanton, razgovaralo se i o budućnosti SDP-a i nastupu na sljedećim općim izborima koji će se održati u oktobru 2014. godine.

Predsjednik KO SDP BiH ZDK Mirsad Mešić je nakon izlaganja od dešavanjima u Parlamantarnoj skupštini Bosne i Hercegovine i trenutačnoj situaciji u kojoj se nalazi Zeničko – dobojski kanton, odgovarao na pitanja članova i slušao njihove prijedloge i sugestije.

„Svaki član SDP-a nam je bitan! Potrebno je slušati razmišljanja naših članova kako bi mogli donositi prave odluke.“- riječi su Mešića nakon održanog sastanka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.