Izabrano novo rukovodstvo

Sastanak OO SDP BiH Liskovac

Jedna od prioritetnih aktivnosti je i omasovljavanje članstva u SDP BiH a prije svega uključivanje mladih u SDP BiH. Predsjednik Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška Goran Đukić je uručio članske kartice novoprimljenim članovima SDP BiH iz Osnovne organizacije SDP BiH Liskovac

Slika

U Liskovcu je održan izborni sastanak Osnovne organizacije SDP BiH Liskovac. Za predsjednika osnovne organizacije ponovo je jednoglasno izabrana dosadašnja predsjednica Sadmira Dautović.

Novi članovi Predsjedništva su Salko Demo, Husref Bradarić, Nenad Đurić, Zejneba Đurić i Ermin Dautović. Na sastanku je analiziran dosadašnji rad ove organizacije i utvrđene su aktivnosti koje će se odvijati u 2014. godini. Jedna od prioritetnih aktivnosti je i omasovljavanje članstva u SDP BiH a prije svega uključivanje mladih u SDP BiH. Predsjednik Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška Goran Đukić je uručio članske kartice novoprimljenim članovima SDP BiH iz Osnovne organizacije SDP BiH Liskovac.

Izbornom sastanku i svečanom uručenju članskih kartica novim članovima SDP BiH prisustvovao je i predsjednik Regionalne organizacije SDP BiH Gradiška Hikmet Hadžialagić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.