Predstavljeni projekti za razvoj Tuzle

Sastanak Jasmina Imamovića sa predstavnicima EBRD-a

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović sa saradnicima sastao se sa delegacijom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u BiH. Razgovarano je o projektima komunalne infrastrukture koje Grad Tuzla planira realizirati u budućnosti.

Gradonačelnik Imamović je goste upoznao o projektima koji su trenutno u fazi izvođenja, ali i budućim ciljevima sanacije i razvoja komunalne infrastrukture u gradu Tuzla.

Šef kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj u BiH Jan Braun predstavio je programe koji su obuhvaćeni predviđenim projektom, te mogućnostima buduće saradnje, saopćila je Gradska uprava.

Dogovoreno je da se,nakon prikupljanja informacija na obje strane, razgovori o ovoj temi obnove.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.