Kozarska Dubica

Sastanak interesnih organizacija SDP BIH u Republici Srpskoj

Posebno je naglašeno da SDP kao multinacionalna stranka teži privlačenju novih članova iz svih naroda, te da je to lakše ostvariti kroz povećanje aktivnosti interesnih grupa

Slika

Opštinski odbor SDP BiH Kozarska Dubica danas je bio domaćin sastanka svih interesnih organizacija SDP BiH u Republici Srpskoj. Sastanak je organizovala Koordinacija SDP BiH u Republici Srpskoj sa ciljem daljnjeg razvoja interesnih organizacija SDP BiH u RS, te pripremi strategija razvoja svih interesnih organizacija na području RS i zajedničke aktivnosti sa interesnim organizacijama iz FBiH.

Prisutnima su se obratili Mirsad Đapo, potpredsjednik SDP BiH i predsjednik Koordinacije SDP BiH u RS, Nermina Isić, potpredsjednica FOŽ SDP BiH, predsjednica FOŽ RO SDP BiH Doboj, Suada Hadžović,predstavnik FOS SDP BIH i Radomir Topić, potpredsjednik FOM SDP BiH, predsjednik GO SDP BiH Banja Luka.
U svim izlaganjima izražena je potreba jačanja interesnih organizacija u okviru opštinskih organizacija SDP, sa ciljem povećanja aktivnosti i privlačenju novih članova.

Posebno je naglašeno da SDP kao multinacionalna stranka teži privlačenju novih članova iz svih naroda, te da je to lakše ostvariti kroz povećanje aktivnosti interesnih grupa.

Nakon zajedničkog sastanka koji je održan u velikoj sali Skupštine Opštine Kozarska Dubica, održane su tri zasebna sastanka predstavnika interesnih organizacija SDP BIH u Republici Srskoj.

Sastanku je prisustvovalo ukupno 50 predstavnika opštinskih interesnih organizacija SDP u Republici Srpskoj.

Opštinski odbor SDP BIH Kozarska Dubica je za sve učesnike današnjeg sastanka organizovao zajednički ručak.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.