Izneseni prijedlozi za daljnje djelovanje

Sastanak Foruma žena OO Centar Sarajevo

U Općinskoj organizaciji SDP BiH Centar održan je sastanak sa članicama Foruma žena ove organizacije. Sastanku je prisustvovala predsjednica KO FOŽ SDP BiH Sarajevo Fatima Skok-Hadžović, potpredsjednice i koordinatorica te druge članice Koordinacionog tijela KO FOŽ SDP BiH Sarajevo.

Sastanak je održan u sklopu realizacije Plana aktivnosti Foruma žena u ovoj godini.

Članice FOŽ SDP BiH Centar su iskoristile priliku i dale prijedloge za daljnje djelovanje te još jednom podvukle da je neophodno vratiti se u osnovne organizacije i razgovarati sa ženama o svakodnevnim problemima sa kojima se susreću i zajednički tražiti rješenje.

Prije ovog sastanka, održana je i sjednica Koordinacionog tijela KO FOŽ SDP BiH Sarajevo na kojoj je diskutovano o dosadašnjim aktivnostima kako Kantonalne tako i opštinskih organizacija FOŽ SDP BiH Sarajevo. Nastavljene su i aktivnosti u pripreme za organizaciju okruglog stola „ŽENE – juče, danas, sutra“ koji će biti realizovan u decembru, a učešće će uzeti sve zainteresovane članice s područja Kantona Sarajevo.

Na sjednici je donesen i zaključak da se u rad Koordinacionog tijela uključe sve drugarice s našeg područja koje su članice organa SDP BiH te dio zakonodavne vlasti.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.