Tešanj

Sastanak četiri gradske organizacije SDP-a iz MZ Tešanj

Cilj sastanka je bio da se predsjednik OOSDPBiH Tešanj upozna sa planovima za naredni period četiri gradske organizacije SDP-a, te da se pronađu rješenja kako bi rad ovih organizacija bio na još većem nivou

Slika

U Tešanju je održan sastanak predsjednika OOSDPBiH Tešanj Senada S. Subašića sa rukovodstvom Osnovnih organizacija SDPBiH Simetrale, Čaršija, Hrvatinovići i Krndija, koje djeluju na prostoru MZ Tešanj.

Cilj sastanka je bio da se predsjednik OOSDPBiH Tešanj upozna sa planovima za naredni period četiri gradske organizacije SDP-a, te da se pronađu rješenja kako bi rad ovih organizacija bio na još većem nivou.

Ove četri organizacije donose nejveći broj glasova SDPBiH, imaju veliki kadrovski potencijal, ali isti nije dovoljno iskorišten i rad organizacija može biti na znatno većem nivou.

Zaključeno je da u narednom periodu ove četiri organizacije održavaju zajedničke sastanke Predsjedništva, da se sastanci redovno održavaju, te da je neophodno povećati kontakt sa članstvom.

Prisutni su iskazali punu podršku radu organa u MZ Tešanj, a posebno predsjedniku Savjeta MZ Mustafi Smailbegoviću.

Osnovne organizacije SDP-a Simetrale, Čaršija, Hrvatinovići i Krndija će usvojiti konkretan program rada i djelovanja za naredni period.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.