Bijedić

Saslušan sam u svojstvu svjedoka

Saslušan sam po dva osnova. Prvi osnov je bio vezan za moj rad u Carinskoj upravi, a to je organizacija koja je bila prije Uprave za indirektno oporezivanje.

Slika

Federalni ministar prometa i komunikacija Enver Bijedić saslušan je jutros u Tužilaštvu BiH u svojstvu svjedoka.

– Saslušan sam po dva osnova. Prvi osnov je bio vezan za moj rad u Carinskoj upravi, a to je organizacija koja je bila prije Uprave za indirektno oporezivanje. Drugi predmet je bio također u svojstvu svjedoka, a vezan je za kredit koji je BiH podigla 2008. godine od Evropske banke za obnovu i razvoj i to za izgradnju autoceste na koridoru 5-C, te zašto taj kredit nije ranije implementiran – kazao je Bijedić u izjavi za Agenciju FENA. 

Podsjećanja radi, od 1998. godine u Carinskoj upravi Federacije BiH Bijedić je bio stručni saradnik za obavještajne poslove u sektoru za sprječavanje krijumčarenja, šef Carinske ispostave u Tuzli i upravnik Carinarnice Tuzla.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.