Bijedić

Saslušan sam u svojstvu svjedoka

Saslušan sam po dva osnova. Prvi osnov je bio vezan za moj rad u Carinskoj upravi, a to je organizacija koja je bila prije Uprave za indirektno oporezivanje.

Slika

Federalni ministar prometa i komunikacija Enver Bijedić saslušan je jutros u Tužilaštvu BiH u svojstvu svjedoka.

– Saslušan sam po dva osnova. Prvi osnov je bio vezan za moj rad u Carinskoj upravi, a to je organizacija koja je bila prije Uprave za indirektno oporezivanje. Drugi predmet je bio također u svojstvu svjedoka, a vezan je za kredit koji je BiH podigla 2008. godine od Evropske banke za obnovu i razvoj i to za izgradnju autoceste na koridoru 5-C, te zašto taj kredit nije ranije implementiran – kazao je Bijedić u izjavi za Agenciju FENA. 

Podsjećanja radi, od 1998. godine u Carinskoj upravi Federacije BiH Bijedić je bio stručni saradnik za obavještajne poslove u sektoru za sprječavanje krijumčarenja, šef Carinske ispostave u Tuzli i upravnik Carinarnice Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.