Predsjednički izbori u SDP Hrvatske

Saša Magazinović uputio čestitku Zoranu Milanoviću

Predsjednik Glavnog odbora SDP BiH Saša Magazinović uputio je čestitku predsjedniku SDP Hrvatske Zoranu Milanoviću povodom pobjede na izborima za predsjednika te partije.

“Poštovani Predsjedniče,

Dragi Zorane,

Čestitam Ti na ukazanom povjerenju članova SDP Hrvatske koji je rezultirao ponovnim izborom za Predsjednika.

Kao predsjednik Glavnog odbora SDP BiH koja je na osnovu vašeg iskustva također uvela izbor čelnika na principu „jedan član – jedan glas“ i čiji je Predsjednik jedini u Bosni i Hercegovini izabran na taj način, znam koliko je značajna takva vrsta legitimiteta.

Svim članovima SDP Hrvatske, a Tebi posebno, želim puno sreće u budućem radu i što skoriji povratak tamo gdje vam je mjesto, na čelne pozicije u institucijama Republike Hrvatske”, naveo je Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.