6. april

Saša Magazinović odao počast Valteru Periću

Povodom Dana oslobođenja grada Sarajeva, predsjednik Glavnog odbora SDP BiH Saša Magazinović odao je počast ispred biste Vladimira Perića Valtera, partizanskog narodnog heroja iz Drugog svjetskog rata.

Vladimir Perić poznatiji po nadimku Valter, bio je partizanski komandant, kasnije proglašen za narodnog heroja Jugoslavije, poznat po svojoj neustrašivosti i velikim zaslugama u borbi protiv fašističkog okupatora i domaćih izdajnika.

Ovaj legendarni vođa sarajevskog pokreta otpora poginuo je u završnim borbama za oslobođenje Sarajeva. U tom trenutku imao je samo 26 godina.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.