Sarajevo

Sarajlić-Maglić čestitala juniorskim reprezentativcima BiH u karateu

Upućujemo im iskrene čestitke i izražavamo zahvalnost što su Bosnu i Hercegovinu uspješno predstavili na ovom takmičenju

Slika

Zamjenica ministra civilnih poslova Bosne i Hercegovine Denisa Sarajlić-Maglić čestitala je Anesu Čongi i Mirnesi Bektaš, juniorskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine u karateu, na postignutim rezultatima na prvenstvu Evrope u Lisabonu.

– S velikim zadovoljstvom i radošću primili smo vijest da je juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Anes Čongo osvojio prvo mjesto u kategoriji juniori + 76kg, kao i da je juniorska reprezentativka Mirnesa Bektaš osvojila treće mjesto u kategoriji + 59kg na prvenstvu Evrope u Lisabonu. Ovom prilikom im upućujemo iskrene čestitke i izražavamo zahvalnost što su Bosnu i Hercegovinu uspješno predstavili na ovom takmičenju. Anesu i Mirnesi, kao i njihovim trenerima želimo puno sreće i vrhunskih sportskih rezultata u budućnosti – navela je zamjenica ministra Sarajlić-Maglić, saopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.