Sarajevo mora zadržati multietnički duh

Danas je u Sarajevu upriličen sastanak članova ratnog Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine sa kandidatom za načelnika sarajevske opštine Centar ispred Socijaldemokratske Partije BiH Igorom Kamočajem.

Povod sastanka bilo je iskazivanje bezrezervne podrške Igoru Kamočaju kao kandidatu koji je garant očuvanja multietničkog duha grada Sarajeva.

Članovi ratnog Predsjedništva u sastavu prof.dr.Tatjana Ljujić Mijatović, akademik Mirko Pejanović, prof.dr. Ivo Komšić i Miro Lazović su istakli da je u ovom trenutko jako važno očuvati multietnički duh Sarajeva.
Kao sudionici odbrane integriteta države Bosne i Hercegovine u njenim najtežim političkim okolnostima naglasili su da nije vrijeme za prebrajnjei krvnih zrnaca i težnju ka etnonacionalnim konceptima već prilika za biranje najboljih programskih rješenja. Ova zemlja u cjelosti ali i sve njene lokalne zajednice ponaosob zaslužuju predane i odgovorne ljude koji su sposobni realizovati svoje vizije i programska rješenja.
Igor je dokazani socijaldemokrata, patriota, vizonar i veliki radnik, stoga Centar ima priliku da u nedjelju izabere put razvoja i sigurnog uspjeha.Danas je u Sarajevu upriličen sastanak članova ratnog Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine sa kandidatom za načelnika sarajevske opštine Centar ispred Socijaldemokratske Partije BiH Igorom Kamočajijem.img_6282-resized-1024

.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.