Saradnja općine Ključ sa dijasporom

Obzirom na strateško opredjeljenje općine Ključ u vezi sa jačanjem povjerenja i saradnje sa dijasporom, Općinski načelnik Nedžad Zukanović se nalazi u posjeti našim iseljenicima u Njemačkoj i Švicarskoj.

Načelnik je prisustvovao otvaranju džamije u općini Balingen, gdje živi i radi veliki broj naših Ključana, ali i Sanjana i Prijedorčana, obratio se prisutnima i iskazao spremnost i podršku u rješavanju svih životnih pitanja naših iseljenika na teritoriji općine Ključ. Očigledno je da su se naši Ključani jako dobro snašli, da uživaju ugled u novoj sredini, te da i sami iskazuju spremnost za svakim vidom komunikacije sa rodnim mjestom.

Općinski načelnik je također posjetio i ekipu radnika Prevent grupacije koji se nalaze na obuci i usavršavanju u Njemačkoj. Već je poznato da ova Grupacija ima ozbiljne namjere sa proširenjem kapaciteta u oblasti industrije namještaja, da se intenzivno radi u prostoru nekadašnje tvornice „Sanotaf“ te da se uskoro očekuje pokretanje procesa proizvodnje u našoj općini. Radnici su Načelnika upoznali sa uslovima i organizacijom rada, gdje su iskazali veliko zadovoljstvo i radost povratku kući i otpočinjanju ciklusa proizvodnje u matičnoj općini.

Gospodin Zukanović je iskazao spremnost da, kao i do sada, općina Ključ će stajati na raspolaganju svim investitorima, posebno proizvodnih djelatnosti koji iskažu namjeru ulaganja na teritoriji općine Ključ. Svi su oni dobro došli.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.