Saradnja bez jednostranih poteza i uslovljavanja je trajna misija SDP-a

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije BiH je donijelo odluku da o prijedlogu za gašenje SDP BiH ne želimo čak ni razgovarati.

Budući da je tema sastanka takozvani plan ujedinjenja, gdje je ključni element upravo to, domaćin sastanka je dan prije obaviješten da u tom razgovoru ne želimo učestvovati.

Naše opredjeljenje za fer saradnju, isključivo u interesu države i isključivo bez uvjetovanja, postoji i dalje i kao što je već navedeno, ako smo do sada pružali jednu ruku, sada pružamo obje.

Zbog ozbiljnosti situacije u državi, ali i ozbiljnosti procesa saradnje, mišljenja smo da predsjednici stranaka moraju učestvovati u svim razgovorima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.