Sanel Buljubašić

Rođen 29.09.1976. godine u Tuzli.

Srednju školu završio 1995. godine u Srebreniku. Mašinski fakultet u Tuzli završio 2000. godine Magistrirao 2007. godine. Doktorsku disertaciju odbranio 2017. godine.

Obnašao funkciju Općinskog načelnika općine Srebrenik. Oženjen i otac jednog djeteta. Zaposlen u JP ViK Srebrenik.

Član SDP-a od 1995. godine.Trenutno član Gradskog odbora SDP BiH Srebrenik i potpredsjednik KO SDP BiH Tuzla.

Do sada u više navrata bio član Kantonalnog odbora, kontinuirano član Gradskog odbora i Predsjedništva GO SDP BiH Srebrenik i obnašao funkciju predsjednika OO SDP BiH Srebrenik.

Prisutan u svim oblastima društvenog života na području općine Srebrenik više od 20 godina u oblastima sporta, komunalne infrastrukture, nevladinog sektora, okoliša i kulturno-historijskog naslijeđa.

Vraćanje digniteta Gradskom vijeću Grada Srebrenika i očuvanje pozicije SDP-a u Srebreniku kao nezaobilaznog partnera u kreiranju društveno-političkog života navodi kao svoje ciljeve.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu