Enver Bijedić

Samo ujedinjeni možemo ojačati našu domovinu i odnose unutar nje

Poštovane članice i članovi Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla,

Dana 20. septembra 2015. godine biramo predsjednika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, po principu „ jedan član – jedan glas“, što je vrhunac demokratije u političkoj praksi Bosne i Hercegovine.

Pozivam Vas da izađete na izbore i svoj glas i povjerenje poklonite onom kandidatu za kojeg vjerujete da će biti najbolji predsjednik SDP BiH.

Ovim putem pozivam i sve članove okupljene oko ideje za „Bolji SDP BiH“ i sve druge kritički raspoložene članove da budu aktivni sudionici ovog demokratskog procesa i jačanja naše Partije, čvrsto opredijeljeni da nikada nećemo dozvoliti da ijedan naš član snosi posljedice za izgovorenu konstruktivnu kritiku na račun pojedinaca ili procesa unutar SDP BiH, ali da te kritike budu iznesene i prodiskutovane na organima SDP BiH.

Vaše aktivno učešće na izborima za predsjednika SDP BiH će biti veliki doprinos u izgradnji još jačeg SDP BiH i jasna poruka da samo ujedinjeni možemo ojačati našu domovinu Bosnu i Hercegovinu i odnose unutar nje.

 

P R E D S J E D N I K

Kantonalne organizacije SDPBiH Tuzla

Mr. sci. Enver Bijedić

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.