FOM SDP BiH Tešanj

„Samo mlad čovjek može pomjerati granice…“

Protekle sedmice, u kancelariji Osnovne organizacije SDP BiH Jelah, održan je radni sastanak rukovodstva Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj i aktivista Foruma mladih iz Osnovne organizacije SDP BiH Jelaha, s ciljem boljih uzajamnih odnosa i suradnje na budućim aktivnostima, te time jačanja i uloge Foruma mladih u društvu.

Forum mladih SDP-a konstantno pokazuje zainteresovanost za pokretanje mladih ljudi, te važnost njihove aktivnosti za budućnost i jačanje njihove uloge na području općine Tešanj. Radni sastanak je protekao u pozitivnim tonovima, a dogovorene su konkretne uzajamne aktivnosti koje će se realizovati.

Zastupljenost mladih na listama na predstojećim Lokalnim izborima, je samo jedan od dokaza da mladi imaju šansu da mijenjaju svoju budućnost, te da im SDP BiH pruža priliku za to.

„Samo mlad čovjek može pomjerati granice, ukoliko one za njega uopšte postoje.“ – Damir Filipović.

ZA SVE NAS!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.