Samo građani, na dan izbora, mogu zaustaviti uništavanje Bosne i Hercegovine od strane SDA-HDZ-SNSD koalicije!

Jučer, 23.08.2022.godine,  u Novom Travniku je održana redovna sjednica Kantonalnog izbornog štaba SDP BiH Srednjobosanskog kantona, u okviru priprema za predstojeće Opće izbore, a s posebnim akcentom na organizaciju predstojeće zajedničke konvencije ujedinjene opozicije koja će se, za Srednjobosanski kanton, održati u utorak, 30.augusta, u Novom Travniku.

Predsjednik Kantonalnog izbornog štaba, Helez Nijaz, istakao je kako pripreme teku po planu, a Općinska organizacija SDP BiH Novi Travnik, na čelu s Besimom Belegićem, kao jedna od najboljih organizacija SDP BiH u Srednjobosanskom kantonu, je odradila odličan posao na terenu. „Političke stranke koje pružaju podršku zajedničkom kandidatu za člana predsjedništva, prof. dr. Denisu Bećiroviću, aktivno su uključene u pripreme i ne postoji ni najmanja sumnja da će skup proteći na najvišem nivou“ – naglasio je Helez Nijaz, predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB.

Pored priprema za predstojeću Konvenciju, razgovaralo se i o ostalim aktivnostima, a posebno o temama koje najviše brinu građane Srednjobosanskog kantona – kriminalu, korupciji i nepotizmu koji su ujedno i glavni uzrok odlaska mladih iz našeg Kantona. Suočavamo se ne samo s nedostatkom radne snage, nego i s gašenjem škola i dovođenjem u pitanje opstanka zdravstvenog i penzionog sistema, a uzrok svemu tome je samo bezobzirna vladavina SDA-HDZ koalicije koja za cilj ima bogaćenje pojedinaca pod izgovorom nacionalne ugroženosti. Prizivanje na rat i zveckanje oružjem im je jedino što im je ostalo da zadrže pozicije, jer pozitivnih ekonomskih i socijalnih rezultata njihove decenijske vladavine – nema!

I zato recimo NE oružju i mržnji kojom nas prepadaju, nego u oktobru uzmimo stvar u svoje ruke, iziđimo u što većem broju na izbore, jer – došlo je vrijeme da svane dan!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.