OO SDP BiH Jablanica

Salem Dedić nastavlja da obmanjuje javnost, tražimo njegovu ostavku

U svojoj reakciji na okolnosti saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao, načelnik općine Jablanica Salem Dedić nastavlja da obmanjuje javnost, pri tome saopštenja drugih političkih subjekata naziva pokušajem diskreditacije načelnika u izbornoj godini.

OO SDP BiH Jablanica se ne bavi diskreditacijom bilo koga, pa ni načelnika Dedića.
Tačno je jedino to da je 2018. izborna godina, a mi smo kao odgovorna politička partija, stoga izradili naš Plan 10 koji ćemo uskoro predstaviti građanima, a koji treba sanirati svu nesagledivu štetu koju su Salem Dedić i SDA nanijeli građanima.

Dakle, to što smo načelnika Dedića pozvali da podnese ostavku nema veze sa izbornom godinom, već sa činjenicom da je načelnik pobjegao s mjesta nesreće, a sa mjesta nesreće se ne bježi već se pomaže.

OO SDP BiH Jablanica ostaje pri svom stavu da najmanje što načelnik općine Jablanica Salem Dedić treba i može da uradi, jeste da uvaži standarde i praksu civilizovanog svijeta i preuzme moralnu odgovornost za bijeg sa mjesta nesreće i konačno podnese ostavku.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.