Sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH ZDK

Sačiniti platformu opozicionog djelovanja u Skupštini ZDK

U srijedu, 09.12. 2015.godine održana je sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH ZDK kojoj su pored članova KO SDP BIH ZDK prisustvovali članovi Nadzornog odbora KO SDP BiH ZDK, članovi Glavnog i Nadzornog odbora SDP BiH sa ZDK, zastupnici SDP BiH ZDK na svim nivoima zakonodavne vlasti.

Na dnevnom redu sjednice pored uobičajenih tačaka dnevnog reda, zapisnika sa prethodne sjednice, informacije o sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH ZDK bili su Izvještaj o radu kluba zastupnika SDP BiH ZDK i Izvještaj o trenutnom finansijskom stanju i poslovanju KO SDP BiH ZDK, te kooptiranje članova KO SDP BiH ZDK.

Najviše pažnje i rasprave posvećeno je Izvještaju o radu Kluba zastupnika SDP BiH u Skupštini ZDK, gdje je i pored ocjene da je klub u prethodnom periodu dobro radio, dato više prijedloga i sugestija za buduće opoziciono djelovanje, od kojih izdvajamo neke: da se na početku godine sačini platforma opozicionog djelovanja za tekuću godinu, da se sa najavljenim dnevnim redom Skupštine ZDK upoznaju sve OO SDP BiH ZDK i članovi KO SDP BiH ZDK koji bi dali svoj doprinos u kvalitetnoj pripremi naših zastupnika za sjednicu Skupštine, da se sjednice kluba dislociraju i održavaju uvijek u drugoj općini, da se nakon održane Skupštine održi press konferencija ili izda saopćenje u kome bi se dao osvrt održanu Skupštini ZDK i dr. KO SDP BiH je podržao javnu politiku SDP BiH i FOM SDP BiH pod nazivom „Radno iskustvo svima„ smatrajući da je to prvi korak ka sistemskom rješenju problema nezaposlenosti mladih ljudi u BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.