SABNOR u BiH dao podršku kandidaturi Benjamine Karić za gradonačelnicu Sarajeva

Savez antifašista i boraca NOR-a u BiH daje punu podršku kandidaturi Benjamine Karić za gradonačelnicu Sarajeva.

SABNOR-a u saopćenju za javnost navodi da ih je obradovala vijest da je nova kandidatkinja za gradonačelnicu Sarajeva Benjamina Karić, mlada aktivistkinja Saveza antifašista i boraca NOR-a BiH.

– O njenoj stručnosti, profesionalnom radu i rezultatima najbolje govori njena biografija. Mi antifašisti Bosne i Hercegovine, dajući punu podršku ovoj kandidaturi, želimo istaći da je ovakvo kadrovsko rješenje nada za sve mlade ljude ove zemlje, nada za sve njene građane, jer ono svjedoči da se rad, znanje, sposobnost i kompetentnost počinju cijeniti – ističu iz SABNOR-a.

Vjerujući u znanje, sposobnost i odlučnost, te moralne vrijednosti Benjamine Karić, u SABNOR-u smatraju da ovaj izbor može biti zamajac nove energije Sarajeva, energije mladosti zagledane u budućnost, a “nadahnute najpozitivnijim događajima i ličnostima iz prošlosti, gdje svakako jeste i njegovo bogato antifašističko naslijeđe”.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu