Saša Magazinović

S Vučićem, Milanovićem i Erdoanom se trebaju sastajati članovi Predsjedništva BiH

Saša Magazinović, šef Kluba zastupnika SDP-a BiH u Predstavničkom domu PSBiH, komentirao je izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića u kojoj kaže da bi se “predstavnici konstitutivnih naroda” u Bosni i Hercegovini trebali sastati s njim, srbijanskim i turskim predsjednicima, Aleksandrom Vučićem i Redžepom Tajipom Erdoanom (Recep Tayyip Erdogan), ali da je prema toj ideji suzdržan Bakir Izetbegović.

Milanović se u srijedu sastao sa članom predsjedništva Miloradom Dodikom, u jeku političke krize u Bosni i Hercegovini i napora američke administracije da utječe na promjenu izbornog zakona.

– Sa Milanovićem, Vučićem i Erdoganom se trebaju sastati članovi Predsjedništva BiH, a Izetbegović i Čović, ako ima potrebe, sa predsjednicima Parlamenata ovih država. Ne možemo tvrditi da poštujemo državu ako ne poštujemo njene institucije. Naravno, neformalni susreti su svima dozvoljeni, ali bojim se da se prijedlog ne odnosi na neformalno druženje – kazao je Magazinović u izjavi za “Avaz”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.