Rukovodstvo SDP BiH održalo sastanak sa Visokim predstavnikom

Visoki predstavnik Christian Schmidt sastao se danas s izaslanstvom SDP-a BiH predvođenim predsjednikom Nerminom Nikšićem, kako bi čuo njihove stavove o nedavno usvojenim zaključcima oporbenih stranaka sa sjedištem u Federaciji BiH, te šta oni znače za djelovanje oporbe na cjelokupnoj političkoj sceni u BiH.

“Zadaća svih političkih čimbenika u Bosni i Hercegovini je smirivanje trenutnih političkih tenzija, okončanje blokade državnih institucija i nastavak aktivnosti nužnih za napredak BiH na putu ka EU, što uključuje i ispunjavanje uvjeta za okončanje međunarodne supervizije”, izjavio je visoki predstavnik Schmidt.

Ističući da je međunarodna zajednica nepokolebljivo opredijeljena za teritorijalni integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine, visoki predstavnik je dodao da “nećemo gledati kako teško postignuti napredak, na kom se radilo četvrt stoljeća, odlazi u nepovrat”.

OHR

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.