Korać

Rukovodstvo SDP-a će se obratiti javnosti nakon ponoći

Komentirajući SDP-ovog kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića, kazala je da SDPBiH poštuje volju biračkog tijela, dodajući da je Hadžiomerović mlada osoba koja nije opterećena političkim radom

Slika

Prema rezultatima koje ima izborni štab SDP-a BiH utrka za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na općim izborima 2014. godine u BiH vodi se između Bakira Izetbegovića, kandidata SDA, i Fahrudina Radončića, kandidata SBB-a – rekla je večeras poslovna direktorica SDP-a BiH Lidija Korać na  pres-konferenciji te političke partije u Sarajevu. 

Kandidat HDZ-a 1990 za hrvatskog člana Predsjedništva BIH Martin Raguž, istakla je Korać,  u većini  općina u Kantonu Sarajevo, kao i u drugim kantonima, ostvaruje veoma značajan izborni rezultat.

 – Što se tiče rezultata za državnu, federalnu i kantonalne liste do sada smo prikupili jedan posto, što nije relevantan podatak da bi iznijeli bilo koju tendenciju izbornog rezultata SDP-a – rekla je Korać i dodala da će se  nakon pres-konferencije Centralne izborne komisije u ponoć rukovodstvo SDP-a obratiti javnosti. 

Komentirajući SDP-ovog kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Hadžiomerovića, kazala je da SDPBiH poštuje volju biračkog tijela, dodajući da je Hadžiomerović mlada osoba koja nije opterećena političkim radom. 

Poslovna direktorica SDP-a  BiH Lidija Korać izrazila je optimizam kada je riječ o rezultatima kandidata SDP-a na drugim listama za opće izbore. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.