Druženje sa građanima

Rukovodstvo SDP-a BiH posjetilo Općinu Ilidža

Građani Ilidže nisu krili svoje zadovoljstvo što su pobliže upoznali dio rukovodstva SDP-a BiH

Slika

Rukovodstvo SDP-a BiH na čelu s predsjednikom prof.dr. Zlatkom Lagumdžijom je 14. septembra 2014. Posjetilo Općinu Ilidža. U posjetu su došli i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Bakir Hadžiomerović, ministar prometa i komunikacija BiH, Damir Hadžić, zastupnik u ZDPSBiH, Saša Magazinović, ministar obrazovanja i nauke FBiH, Damir Mašić, načelnik Općine Centar, Dževad Bećirević, predsjednik KO SDP BiH Sarajevo, Fikret Musić, kao i brojni gosti iz drugih općinskih organizacija SDP-a BiH u KS.

U ugodnom ozračju, nedjeljno druženje čiji su domaćini bili OO SDP BiH Ilidža i OO FOM SDP BiH Ilidža, građanke i građani Ilidže su iskoristili da bolje upoznaju čelnike SDP-a BiH, porazgovaraju s njima, te da se fotografišu. Tom prilikom građani Ilidže nisu krili svoje zadovoljstvo što su pobliže upoznali dio rukovodstva SDP-a BiH. U konačnici je organizirana i šetnja kroz središte Općine Ilidža.

Ova posjeta i druženje između članova i simpatizera SDP-a BiH će sigurno kohezivno djelovati i ojačati članove i simpatizere SDP-a BiH u nastojanju da se ujedinjeni izbore za istu viziju BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.