Druženje sa građanima

Rukovodstvo SDP-a BiH posjetilo Općinu Ilidža

Građani Ilidže nisu krili svoje zadovoljstvo što su pobliže upoznali dio rukovodstva SDP-a BiH

Slika

Rukovodstvo SDP-a BiH na čelu s predsjednikom prof.dr. Zlatkom Lagumdžijom je 14. septembra 2014. Posjetilo Općinu Ilidža. U posjetu su došli i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Bakir Hadžiomerović, ministar prometa i komunikacija BiH, Damir Hadžić, zastupnik u ZDPSBiH, Saša Magazinović, ministar obrazovanja i nauke FBiH, Damir Mašić, načelnik Općine Centar, Dževad Bećirević, predsjednik KO SDP BiH Sarajevo, Fikret Musić, kao i brojni gosti iz drugih općinskih organizacija SDP-a BiH u KS.

U ugodnom ozračju, nedjeljno druženje čiji su domaćini bili OO SDP BiH Ilidža i OO FOM SDP BiH Ilidža, građanke i građani Ilidže su iskoristili da bolje upoznaju čelnike SDP-a BiH, porazgovaraju s njima, te da se fotografišu. Tom prilikom građani Ilidže nisu krili svoje zadovoljstvo što su pobliže upoznali dio rukovodstva SDP-a BiH. U konačnici je organizirana i šetnja kroz središte Općine Ilidža.

Ova posjeta i druženje između članova i simpatizera SDP-a BiH će sigurno kohezivno djelovati i ojačati članove i simpatizere SDP-a BiH u nastojanju da se ujedinjeni izbore za istu viziju BiH.