SDP BiH Vitez

Rukovodstvo KO SDP BiH SBK u posjeti Općinskoj organizaciji Vitez

Rukovodstvo Kantonalne organizacije SDP BiH SBK/KSB posjetilo je Vitez, u sklopu realizacije Plana obilaska Općinskih i osnovnih organizacija SDP BiH na području SBK/KSB.

Predsjednik OO SDP BiH Vitez, Zdravko Livančić, je, za područje općine Vitez, upriličio sastanak u Osnovnoj organizaciji SDP BiH Stari Vitez. Predsjedniku KO SDP BiH SBK/KSB, Nijazu Helezu, i članovima Predsjedništva KO SDP BIH SBK/KSB Admiru Škandri, Edinu Gekiću i Alenu Đeliloviću, prezentirane su informacije o stanju organizovanosti OO i OsO SDP BiH Vitez, kao i trenutna političko bezbjednosna situacija u Vitezu.

Predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB, Nijaz Helez, je istakao da je cilj planiranih sastanaka upoznavanje sa organizacionim funkcionisanjem općinskih i osnovnih organizacija SDP BiH na nivou SBK/KSB.

U konstruktivnom razgovoru sa prisutnim članovima napomenuo je da će SDP BiH i u narednom periodu, u skladu sa svojim mogućnostima i ovlastima, raditi na jačanju suradnje između svih nivoa organizovanja, kao i pružanju pomoći u rješavanju lokalne problematike kroz institucije vlasti, putem svojih predstavnika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.