Sarajevo

Rudari dali podršku premijeru Nikšiću

Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije BiH na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati

Slika

Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije Bosne i Hercegovine saopćio je da pruža apsolutnu podršku svim opravdanim zahtjevima obespravljenih radnika u FBiH. Iz ovog sindikata napominju da su uvijek bili spremni podržati druge, a isto tako i sami se boriti za bolje usIove rada i život dostojan čovjeku.

– Nikada nećemo podržati ugrožavanje života pripadnika MUP-a Federacije BiH te paljenje i rušenje državne imovine. Samostalnom sindikatu radnika rudnika Federacije BiH do sada nijedan granski sindikat nije predstavio zantjev za smjenu Vlade Federacije BiH. Samostalni sindikat radnika rudnika Federacije BiH je u toku 2013. godine konstanto pregovorao sa Vladom Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem i problematika u rudnicima se počela rješavati, na što smo čekali dugi niz godina. Svim pojedincima i grupama koji misle da mogu manipulisati rudarima želimo poslati jasnu poruku: "Nas se klonite" – saopćeno je iz Samostalnog sindikata radnika rudnika Federacije BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.