Zvornik

RO SDP BiH Zvornik najoštrije osuđuje napad na povratnike u RS-u

okom sjednice razgovarano je i o trenutnim aktivnostima u OO SDP BiH Zvornik koji je u proteklom periodu funkcionisao bez predsjednika, što je otežavalo rad na terenu sa našim članstvom i predloženo da se čim prije konstituiše OO SDP BiH Zvornik kako bi krenuli sa planiranim aktivnostima

Slika

RO SDP BiH Zvornik sinoć je održao konstituirajuću sjednicu na kojoj je izabran potpredsjednik i sekretar RO SDP BiH Zvornik. Za potpredsjednika izabran je Adil Osmanović Taran iz Bratunca dok je za sekretara izabrana Mulija Džulbegović iz Zvornika.

Tokom sjednice razgovarano je i o trenutnim aktivnostima u OO SDP BiH Zvornik koji je u proteklom periodu funkcionisao bez predsjednika, što je otežavalo rad na terenu sa našim članstvom i predloženo da se čim prije konstituiše OO SDP BiH Zvornik kako bi krenuli sa planiranim aktivnostima.

Potpredsjednik GO SDP BiH Hakija Meholjić upoznao je članove RO SDP BiH Zvornik o radu koordinacije SDP BiH RS i naglasijo da je na našoj Regiji velika odgovornost u narednom periodu te da samo zajedničkim snagama možemo ostvariti zacrtane programske ciljeve SDP BiH u našoj Regiji.

Sa sjednice RO SDP BiH Zvornik poručeno je da najoštrije osuđujemo napade na povratnike od kojih je jedno rezultiralo i ubistvom povratnika Ahmeta Hasanovića iz Kozluka.

Ovim činom smatramo da je povratnička populacija u manjem BiH entitetu ugrožena i da im niko od nadležnih institucija u RS ne garantuje sigurnosnu bezbjednost te tražimo da se počinioc ovog djela najoštrije osudi.

Predsjednica RO SDP BiH Zvornik Vesna Mustafić pozvala je građane da se ovakvi i slični napadi ne odraze na suživot i zajedništvo koje godinama gradimo na ovim prostorima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.