SDP poziva stranke

Rješenje na Parlamentu FBiH jedini spas za Mostar

Poziv da se podrže izmjene federalnog Zakona o budžetu koji će omogućiti stabilnost finansiranja budžetskih korisnika

Slika

Potpuno svijesni okolnosti zbog kojih se Mostar danas nalazi u nezavidnoj i izuzetno teškoj situaciji, smatramo da nije vrijeme za međusobna politička nadmudrivanja koja dodatno otežavaju ionako težak život svakog Mostarca.

Iako smo očekivali da će međunarodna zajednica svjesna svoje odgovornosti, potvrđivanjem svoje prethodne prakse nametanjem odluke proglasiti privremeno finansiranje i okončati agoniju, nažalost svjedoci smo kako je rješenje na Parlamentu FBiH jedini spas za Grad Mostar.

Stoga SDP poziva sve stranke u Parlamentu da prevaziđemo međusobne razlike i u interesu Mostara i Mostaraca podržimo izmjene federalnog Zakona o budžetu koji će omogućiti stabilnost finansiranja budžetskih korisnika.            

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.