Damir Mašić

Rješavanje pitanja međunarodnih sudija ne dolazi u obzir, to se može samo sanjati

Šef Kluba zastupnika SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Damir Mašić reagovao je na saopćenje HNS-a u kojem su istakli da se zalažu za “rješavanje pitanja međunarodnih sudaca”.

On je kazao da se u trenutku svakodnevnih napada iz RS-a o tome može samo sanjati.

“U trenutnoj političkoj situaciji, gdje se pogotovo iz RS-a svakodnevno atakuje na državu Bosnu i Hercegovinu, o tzv ‘rješavanju pitanja međunarodnih sudija’ može se samo sanjati. Da budem potpuno precizan. To ne dolazi u obzir”, rekao je Mašić.

Podsjećamo, iz HNS-a su istakli da se zalažu za hitno ispunjavanje svih 14 ključnih prioriteta koji podrazumijevaju reformu izbornog zakonodanstva i Ustavnog suda BiH.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.