Klub zastupnika u Federalnom parlamentu

Rezolucija SDP BiH o osudi davanja naziva javnim institucijama u BiH po imenima ratnih zločinaca

Klub zastupnika Socijaldemokratske partije BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH uputit će danas u parlamentarnu proceduru Rezoluciju o osudi davanja naziva javnim institucijama u BiH po imenima ratnih zločinaca.

Klub zastupnika SDP-a  istakao je da međunarodna zajednica i OHR imaju obavezu i mandate da konačno počnu sa sankioniranjem ovakvog ponašanja, kojim se vrijeđaju žrtve genocida i ratnih zločina u BiH

– Pozivamo studente i građanstvo u RS-u da se odupru nacionalističkoj propagandi. Takvi politički potezi podrivaju duh mira i pomirenja koji su neophodni za napredak BiH – rekao poslanik Kluba SDP-a Damir Mašić.

Tekst rezolucije možete pogledati ovdje: Rezolucija o osudi

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.