OO SDP Gornji Vakuf-Uskoplje

Režim SDA kažnjava demobilisane borce

OO SDP BiH Gornji Vakuf-Uskoplje javno optužuje političku odluku SDA Gornji Vakuf i HDZ Uskoplje, kao i više nivoe njihovih nacionalnih politika, te režim Čamparizacije koji su izdali naredbu policijskom komesaru SBK/KSB, načelniku Uprave, te komandiru Policijske stanice Gornji Vakuf Uskoplje Osmanu Filanu da novčano, sa po 200 KM kazni demobilisane borce.

Borci, opravdano, već skoro godinu dana javno i otvoreno bore za svoja prava, pozivajući sve političke stranke koje čine vlast, tako i stranke opozicije da se uključe kako bi riješili najugroženiju kategoriju ljudi u društvu, a to su demobilisani borci.

Današnja vlast je pokazala da ih obični borac ne interesira, niti imaju volju da krenu u realizaciju njihovih nagomilanih problema.

Borci traže svoja zaslužena prava, a to je BIRAČKA REZOLUCIJA:

1) Borački registar
2) Ukidanje 1601 udruženje
3) Borački dodatak

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.