Saša Magazinović

Reforme, sigurnosna pitanja, izbori i borba protiv kriminala i korupcije tema sastanka sa Escobarom

Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabriel Escobar u Sarajevu se sastao sa predstavnicima vladajuće trojke u Kantonu Sarajevo.

Saša Magazinović iz SDP-a kazao je da borba protiv korpucije bila jedna od tema.

“Sastanak je imao dva dijela, jedan koji nije za javnost i drugi o kome možemo govoriti. Posebno bih naglasio kao temu sastanaka podršku za one koji se bore protiv korupcije, posebno one institucionalne. Živimo u vrijeme kada se građani razlikuju u političkim preferencijama ali svi su spremni reći da je u ovoj zemlji problem nedostatak borbe protiv korupcije posebno one institucionalne. Kao vrlo pozitivan primjer je navedeno ono što radi Vlada Kantona Sarajevo.

Veoma prijatan i ohrabrujući sastanak. Reforme, sigurnosna pitanja, izbori i borba protiv kriminala i korupcije su bile teme u fokusu razgovora. Imamo znanje, snagu, energiju i volju da provedemo planove koji imaju podrsku progresivne strane svijeta” rekao je Magazainović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.