Magazinović za Novi.ba

Referendum u RS bi mogao imati dugoročne posljedice

Dok Milorad Dodik tvrdi kako je referendum reakcija na akciju Bakira Izetbegovića – zvaničnici iz Federacije kategorični – rekcija Milorada Dodika je potpuno nezakonita, antiustavna i antidejtonska. 

Zastupnik SDP-a u Predstavničkom domu PS BiH Saša Magazinović  je kazao kako je ovo evidentno čin negiranja Ustava BiH i insitucija BiH što bi moglo imati dugoročne posljedice bez obzira na to koliko se oči zatvaraju pred tim. “Kakve će to posljedice biti i po koga ostaje da se vidi, mada, mislim da Međunarodna zajednica još uvijek nije rekla svoju zadnju riječ.” 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.