Irfan Čengić za FENU

Referendum SDP-a o kandidatu za člana Predsjedništva BiH protiče po planu

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije BiH Irfan Čengić rekao je novinarima u Sarajevu da unutarpartijski referendum o kandidatu za člana Predsjedništva BiH protiče po planu i da je izlaznost veoma zadovoljavajuća.

“Očekujem da će na vrijeme biti zatvorena sva biračka mjesta i da će na konvenciji u nedjelju biti predstavljeni rezultati, odnosno da li će SDP imati kandidata i ko je taj kandidat”, izjavio je Čengić.

Ističe da se SDP prijavio za sve nivoe vlasti, a da su prijave za člana Predsjedništva od 27. juna do 9. jula i u tom periodu će predati ime kandidata.

Dodao je da on lično prefereira da Denis Bećirović bude kandidat SDP-a za člana Predsjedništva BiH i da vjeruje da će tako i biti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.