Realizovana inicijativa SDP Stari Grad Sarajevo o postavljanju spomen-ploče Indexima

SDP Stari Grad je na prijedlog reditelja Nedžada Begovića na 38. sjednici Vijeća Općine uputio inicijativu za pravljenje spomen-ploče popularnoj sarajevskoj rock grupi Indexi. Prije nekoliko dana inicijativa je konačno i realizovana. Ovo su mali ali vrijedni koraci kojim dajemo značaj kulturi, umjetnosti i pozitivnim vrijednostima, naspram mora šunda koji nas okružuje.

Ostajemo otvoreni za sve prijedloge naše kulturno-umjetničke zajednice, a ova ploča samo je mali pokazatelj da je SDP Stari Grad u stanju, ne samo da digne glas, nego i da realizuje svoje inicijative.

Prijedlog Indexi

Umjetnici poput onih okupljenih oko grupe Indexi, ljudi koji šire dobru muziku i pozitivne vrijednosti, zaslužuju mnogo više, ali važno je da nadolazećim naraštajima barem ovako pokažemo kakvi trebamo biti i šta trebamo cijeniti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.