Realizovan SKOK u Sanskom Mostu

Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs održan je 10. aprila i u Sanskom Mostu. Širenje dobrih ideja i pozitivne priče se nastavlja.

U razgovoru sa učesnicima uspjeli smo da saznamo kako je odlazak mladih uticao na samu opštinu i njen razvoj, uviđajući koliko je potrebno raditi na poboljšanju uslova života građana. Za to je potreban sistem koji će obezbjediti slobodu i jednakost svih građana jedne države, što i jesu osnovni principi na kojima se zasniva socijaldemokratija.  Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa teškim putem koje su morale da pređu i druge zemlje koje se danas smatraju za najrazvijenije, praveći komparaciju sa situacijom u BiH i tražeći konkretna rješenja.

Nikada nam nije bilo neophodnije da se okupimo oko jedne ideje i da krenemo sa reformskim pobljšanjima sistema, sprječavajući dalji odlazak građana BiH, prvenstveno mladih i da kreiramo državu za sebe, državu za sve građane Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.