Realizovan SKOK u Brčkom

U okviru projekta SDP BiH za mlade članove/ice, Socijaldemokratski otvoreni kurs, u Brčkom je održana radionica za mlade aktiviste.

Predavač/ica bili su Amela Kišić i Adis Kovčić i uz bogatu diskusiju i razmjenu mišljenja, zaokružena je priča da najveću snagu lijeve misli u BiH kriju upravo mladi ljudi željni slobodnijeg, pravednijeg i solidarnijeg društva.

Pored temeljnih vrijednosti socijaldemokratije, njene historije i važnosti danas, raspravljalo se i o ekonomiji, potrebi afirmisanja borbe za radnička prava kroz dokumente i programe partije te jasno određivanje članstva u kom smislu ljevica u BiH treba ići.

SKOK je izvrsna podloga za dalju nadogradnju znanja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.