Realizovan projekt „Budžet Općine Jablanica, budžet svih nas“

Tokom druge polovine decembra OO SDP BiH Jablanica proveo je više aktivnosti u vezi kreiranja budžeta Općine Jablanica za 2017.godinu. animiranjem javnosti i građana da uzmu učešće u kreiranju budžeta za narednu godinu.

U tu svrhu realizovan je projekt „Budžet Općine Jablanica, budžet svih nas“, kojim smo građanima nsatojali ukazati da je budžet naš novac i imamo pravo da se uključimo i odlučujemo o tome kako će taj novac biti raspoređen i potrošen.

Prezentacija projekta „Budžet Općine Jablanica, budžet svih nas“ organizovana je putem info-stola koji je upriličen dana 23.12.2016.godine. Pored aktivista, koji su uključeni u ovaj projekat, prezentaciji su prisustvovali i vijećnici SDP-a u Općinskom vijeću Jablanica, kao i članovi OO SDP BiH Jablanica.

Ova kampanja treba rezultirati prikupljanjem što većeg broja zahtjeva građana koje ćemo sistematizirati i uobličiti u zahtjeve i amandmane Kluba vijećnika SDP BiH  Jablanica u Općinskom vijeću.

OO SDP BiH Jablanica će u kapacitetu koji imamo, uložiti maksimalan napor da se čuje   glas građana i da prijedlozi građana budu uvršteni u budžet.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.