Arijana Talović

Razočarana sam stavom Naše stranke

Nadam se da će Naša stranka i drugi politički subjekti odsad paziti u svojim izjavama. Pogotovo ako znamo da je i Naša stranka u ovom periodu podržavanja aktuelne političke vlasti u Kantonu, doprinijela ovakvoj situaciji u kojoj se nalazi KS i svi građani

Slika

Šefica Kluba vijećnika SDP-a u Novom Sarajevu Arijana Talović kazala je da je Kolegij Općinskog vijeća Novo Sarajevo jednoglasno dogovorio da na prvoj narednoj sjednici, koja bi trebalo da bude održana 27. februara, bude razmatrana Izmjena Odluke o platama izabranih zvaničnika i vijećničkim paušalima, s tim da Naša stranka kao predlagač pripremi prijedlog odluke da bi bila razmatrana na toj redovnoj sjednici.

– Prijedlog Naše stranke bio je da se po hitnom postupku zakaže vanredna sjednica Vijeća i da se na toj sjednici razmatra takav prijedlog odluke. S obzirom da je redovna sjednica ubrzo, a takav jedan prijedlog odluke zahtijeva određenu pripremu materijala i usklađivanje sa zakonom, usaglasili smo se da predlože tu tačku 27. februara – kazala je Talović Agenciji FENA.

Dodala je kako je razočarana stavom Naše stranke i navodima koje su iznijeli da Kolegij nije podržao jedan takav prijedlog.

– Nadam se da će Naša stranka i drugi politički subjekti odsad paziti u svojim izjavama. Pogotovo ako znamo da je i Naša stranka u ovom periodu podržavanja aktuelne političke vlasti u Kantonu, doprinijela ovakvoj situaciji u kojoj se nalazi KS i svi građani – kazala je.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.