Razim Halkić izabran za novog predsjednika KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona

U srijedu, 28.07.2021. godine u bihaćkom hotelu “Emporium” je održana izvještajno-izborna konferencija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Unsko-sanskog kantona na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kantonalne organizacije. U prisustvu blizu 70 delegata je za predsjednika KO SDP BiH USK izabran Razim Halkić. Razim Halkić je magistar informatike iz Cazina i trenutni Predsjedavajući Skupštine USK. Radi u privatnom sektoru u oblasti IT komunikacija.

U vrijeme agresije protiv Bosne i Hercegovine Razim Halkić je bio komandir artiljerijskog voda u 505. viteškoj brigadi ARBiH, a kraj rata je dočekao sa činom natporučnika i načelnika informatike u štabu brigade. Na čelo kantonalne organizacije SDP BiH USK dolazi sa reputacijom iskusnog poduzetnika i principijelnog političara. Halkić je u svom obraćanju nakon izbora na čelo kantonalne organizacije SDP BiH u USK naglasio da će cilj djelovanja organizacije u nadolazećem periodu biti vraćanje u središte pažnje problema “običnih” ljudi, radnika i borba za njihova prava i interese, s obzirom da je SDP BiH kao “partija slavi 113 godina postojanja, kroz svoje djelovanje uvijek naglasak stavljala na radništvo i borbu za prava ‘običnih’ ljudi.” Halkić je također kao temeljne unutarpartijske ciljeve naglasio konsolidaciju partije u USK, obnovu unutarpartijskoj jedinstva i njeno izvjesno širenje i jačanje na području kantona.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.