Razgovori vezani za potencijalne energetske projekte u Maglaju

U posjeti općini Maglaj bili su federalni ministar energije, rudarstva i industrije Nermin Džindić, premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević i potencijalni investitor Tihomir Brajković, vlasnik građevinske firme Tibra Pacific.

Razgovarali su o nekoliko projekata, energetskih objekata na slivu rijeke Bosne, a koji se odnose na općinu Zavidovići, Žepče i Maglaj.

„Ovo su početni razgovori vezani za potencijalne projekte, a vidjet ćemo u narednom periodu čime će to rezultirati. Ja se zaista nadam pozitivnim efektima. Radi se o ozbiljnom investitoru koji je već takve objekte izgradio na području Bosne i Hercegovine. To su objekti koji su funkcionalni i stvaraju novu vrijednost“, istakao je općinski načelnik Mirsad Mahmutagić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.