Razgovori SDP BiH i SDU oko mogućnosti zajedničkog nastupa na Lokalnim izborima 2016.

Delegacije Socijaldemokratske partije (SDP) BiH i Socijaldemokratske unije (SDU) BiH održale su sastanak na kojem su razgovarali o mogućnostima zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima.

Na sastanku je razgovarano o načinima zajedničkog djelovanja, u vidu podrške kandidata za načelnike, odnosno gradonačelnike, na oktobarskim loklanim izborima.

Navedeno je da postoji spremnost na dogovor i ostalih građanskih i lijevo orijentisanih stranaka u BiH, kako bi zajedničkim snagama odgovorili na katastrofalno stanje u društvu i potpunu nesposobnost vladajuće koalicije.

Iskazano je obostrano zadovoljstvo obavljenim razgovorima te dogovoreno da će se oni intenzivirati, prvenstveno sa građanskim političkim partijama, ali da će se, također, obaviti i konsultacije sa nevladinim organizacijama, akademskom zajednicom i intelektualcima kako bi se dobila što šira podrška javnosti.

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.