Bihać

Razgovor sa mještanima Malog i Velikog Luga i Pokoja

Nama iz SDP BiH čovjek je uvijek bio na prvom mjestu, svaki čovjek, svaki građanin, zato smo uvijek među vama i pitamo vas: šta vam je proritet, jer vi znate najbolje, a mi smo ti koji moramo vaš glas slušati i raditi u skladu s tim.

Slika

Kandidati sa lista SDP BiH zahvaljuju se građanima Malog i Velikog Luga i Pokoja koji su ih juče srdačno primili u svoje avlije i razgovarali o onom što je SDP uradio u protekle četiri godine i planovima za predstojeći period.

„ Nama iz SDP BiH čovjek je uvijek bio na prvom mjestu, svaki čovjek, svaki građanin, zato smo uvijek među vama i pitamo vas: šta vam je proritet, jer vi znate najbolje, a mi smo ti koji moramo vaš glas slušati i raditi u skladu s tim.  Ljudi SDP-a nikad nisu došli samo po glas pred izbore. Mi vas slušamo i kao vaši predstavnici zastupamo vas i radimo za vas. Vi ste nas birali, vama polažemo račun, od vas slušamo kritike i sugestije“, kazali su kandidati SDP-a  mještanima Malog i Velikog Luga i Pokoja za vrijeme jučerašnje posjete ovim mjesnim zajednicama.

Mještani su i ovu priliku iskoristili da se informišu o,  za njih bitnim, projektima i aktivnostima te da se upoznaju i s novim ljudima na listama SDP-a , mladim kandidatima koji  uz podršku iskusnijih kolega baštine tradiciju socijaldemokratije i socijalne pravde i s usađenim vrijednostima koje čovjeka stavljaju na prvo mjesto, spremni su da se posvete radu za bolje sutra svakog od svojih sugrađana i zajednice u cjelini.

„Zašto SDP? Zato što su nam roditelji usadili svijest o socijaldemokraciji, jednakosti i borbi za Krajinu i državu kroz borbu za prava radnika, mladih, penzionera. Hvala vam što vjerujete u nas, ističu s ponosom mladi kandidati SDP-a.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.