KO SDP BIH HNK

Ratni dezerter Ahmed Džubur nema pravo držati moralne lekcije

Gospodin Ahmed Džubur, kao ratni dezerter, ima najmanje pravo držati moralne lekcije, a pogotovo građane Mostara uzimati kao žirante vlastitih lopovluka i svoje potrebe, da budu dio vlasti, kako bi preko izmišljenih familijarnih udruženja nastavio krasti novac kroz izmišljene projekte.

Nemate potrebu da se pravdate SDP-u, nego vlastitim biračima koje ste izdali i koji su s pravom ljuti jer ste slagali sve što ste obećali samo da bi ste se dobro prodali i otišli pod suknju SDA za rad par fotelja i malo grantova.

Za razliku od Vas, zelenih slugana i izdajnika birača, kadrovi SDP-a će govoriti svaki dan i Vama i Čovicu ono što Vas boli, jer ste i jedni i drugi dokazani lažovi (imate bezbroj izjava na FB profilu vašeg predsjednika na kojem mu se vaši vlastiti članovi i birači zahvalju za izdaju i prevaru), pa nemate potrebe da se ljutite na vlastito slugansko ponašanje koje su ovih dana svi osim vas primjetili.

Drago nam je da su generacije mladosti imali priliku vidjeti svojim očima na Vašem primjeru šta konkretno znači ona narodna kako je patriotizam utočište hulja. Ne držite nam lekciju o opoziciji i hladovini, jer je vlast za koju vi prodajete i dušu i obraz daleko veći komfor u kojem bi još da jašete službena vozila, trošite reprezentaciju, službene telefone itd.

Isti film Vašeg patriotizma smo gledali 2015. godine kada ste kao dio vlasti glasovima DF-a dali Čoviću šest federalnih pozicija u Vladi FBiH koje nikada do tada nije imao. Upravo su ministri DF-a smijenili multietničku upravu Aluminija i taj isti Aluminij isporučili HDZ-u da zavrsi započeto.

Nema potrebe da bilo koga izjednačavate, za to ste se pobrinuli upravo Vi, dopuštajući da vaš novi lider Bakir Izetbegović pregovara sa HDZ-om i SNSD-om u Vaše ime.

Mi, u SDP-u, smo odbili biti dio SDA folklora, za razliku od vas nekoliko u DF kojima je gram vlasti važniji od svega drugog, pa gospodine Džubur nemate potrebe da se ljutite na bilo koga, nego da uživate u vremenu Vaše moralne hipokrizije koja doživljava svoje najbolje dane.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu