KO SDP BiH HNK

Raspala se vladajuća većina SDA-HDZ-SBB

Nažalost, danas smo svjedočili još jednom od cirkusa vladajuće trojke u HNK, koja je rezultirala potpunom blokadom rada Skupštine HNK. Nakon skoro dva sata čekanja, vladajuća koalicija nas je sve zajedno obavijestila da su dogovorili kako između njih nema dogovora.

Građani kantona su i ovaj put, kao i bezbroj puta do sada, taoci neprincipijelne i interesne politike koja, uvjereni smo neće donijeti ništa dobro.
Očigledno je da nakon višemjesečnog nerada izvršne vlasti, imamo sada prelijevanje krize njihovih međusobnih i unutarstranačkih odnosa u potpunu blokadu sistema.

Postavlja se pitanje koga čelnici vladajuće trojke obmanjuju vezano za izbore u Mostaru, ako nisu u stanju da se dogovore oko dnevnog reda redovne Skupštine.

Žao nam je što danas nismo bili u mogućnost razmatrati pitanja od interesa za sve građane kao što su ukidanje plaćanja markica za zdravstveno osiguranje i mjere za poboljšanje zdravstvenog stanja
stanovništva u HNK.

I ovaj put želimo istaći da su unutarstranački interesi dobro plaćenih političara i zauzimanje pozicija pred lokalne izbore važniji od interesa građana, pa čak kad je u pitanju i njihovo zdravlje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.