Izjava podrške

Ranko Krivokapić podržao Socijaldemokratsku partiju BiH

Uz svojoj izjavi Krivokapić je jasno poslao podršku Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine na predstojećim Opštim izborima

Slika

Za predstojeće Opšte izbore SDP BiH je primio veliki broj pisama i izjava podrške, među kojima posebno izdvajamo izjavu Ranka Krivokapića, predsjednika sestrinske Socijaldemokratske partije Crne Gore.

Uz svojoj izjavi Krivokapić je jasno poslao podršku Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine na predstojećim Opštim izborima.

„U ovih vijek i pol našeg postojanja historija je pokazala da bez socijaldemokratije nije bilo ni stabilnog, ni trajnog prosperiteta. Potpuno sam uvjeren da će Zlatko Lagumdžija i svi ostali bh. građani znati naći taj put za Bosnu i Hercegovinu i znati da obezbijede da vaša zemlja poslije svih muka i patnji bude stabilna, ujedinjena i jedinstvena“  kazao je Ranković.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.