Ramić i Dizdar izvršili primopredaju dužnosti: Nastavak posvećenosti održivom povratku

Novoimenovani federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi Federacije Nerin Dizdar i dosadašnji ministar Edin Ramić izvršili su primopredaju dužnosti.

Ministar Dizdar se zahvalio Ramiću na dosadašnjem angažmanu i uloženom trudu na poboljšanju statusa povratnika, raseljenih osoba i izbjeglica, te je naglasio da će nastaviti realizaciju projekata koji će značiti bolje uslove u povratničkim sredinama.

Ramić je poželio sreću ministru Dizdaru, naglasivši da je važno da novi ministar dolazi iz povratničke populacije jer razumije potrebe povratnika, raseljenih osoba i izbjeglica i da je budžet značajno povećan kako vi se adekvatnije odgovorilo potrebama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.