Tešanj

Rahmetli Jasmin Smailbegović Sisi predložen za priznanje Općine Tešanj

Zacrtani izborni cilj nije ostvaren na nivou Bosne i Hercegovine, kao ni Općinske organizacije što ostaje za analizu u kontekstu općeg stanja u SDPBiH i cijeloj Bosni i Hercegovini i društvu u cjelini

Slika

Prema Planu izbornih aktivnosti, u nedjelju 9. novembra, održana je sjednica Općinskog odbora SDPBiH Tešanj.

Na dnevnom redu Izborni štab je podnio Izvještaj o provedenim izbornim aktivnostima sa analizom izbornog uspjeha. U raspravi je učestvovalo više članova i opće su konstatacije: Plan izborne kampanje je realizovan i po obimu i po kvalitetu svih planiranih oblika i sadržaja.

Zacrtani izborni cilj nije ostvaren na nivou Bosne i Hercegovine, kao ni Općinske organizacije što ostaje za analizu u kontekstu općeg stanja u SDPBiH i cijeloj Bosni i Hercegovini i društvu u cjelini.

Na sjednici je najviše vremena posvećeno pripremama 3. Vanrednog Kongresa SDPBiH, zakazanog za 6. decembar, te se u tom pravcu evidentirali i utvrdili prijedlozi za Predsjednika i članove Glavnog odbora SDPBiH, kao i kandidovanje naših članova za Kongres.

Kroz diskusije članova Općinskog odbora date su inicijative za naredno djelovanje Općinske organizacije.

Između ostalih, razmatrana je i podržana incijativa da se rahmetli Jasmin Smailbegović Sisi predloži za priznanje Općine Tešanj „Plaketa“, povodom 10. decemra-Dana grada Tešnja, kao istaknuti društveno-politički, sportski i humanitarni djelatnik, prijatelj i drug.                                                                                                                                                                    

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.