Puna podrška projektu

Radno iskustvo svima: Prihvaćena Inicijativa SDP-a u Banovićima

Slijedom kampanje “Radno iskustvo svima” u kojoj je aktivno učešće imao i Forum mladih SDP Banovići, vijećnici kluba vijećnika SDP BIH Banovići u Općinskom vijeću Banovići su dali punu podršku kampanji i pokrenuli Inicijativu da se omogući o bavljanje volonterskog rada svima.

Općinsko vijeće Banovići je u Programu rada općinskog načelnika i organa uprave Banovići za 2016. godinu uvrstilo omogućavanje obavljanja volonterskog rada svim osobama sa završenim VII stepenom stručne spreme.

Svoje prvo radno iskustvo mlade osobe će sticati u Javnim ustanovama, Javnim preduzećima i službama organa uprave Banovići.

KO SDP BiH Tuzla

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.