FOM SDP BiH Tuzla

“Radno iskustvo svima” i u Tuzli

U sklopu promocije javne politike “Radno iskustvo svima!”, koja se održava na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, danas je i Forum mladih SDP Tuzla putem info stola te promotivnih letaka upoznao građanke i građane Tuzle o koracima koje će preduzeti Forum mladih SDP BiH i SDP BiH na izmjenama zakona o volontiranju.

Javnom politikom “Radno iskustvo svima!” pokušati će se doprinijeti boljem i bržem ostvarenju prvog radnog iskustva, što trenutno predstavlja problem za sve građanke i građane BiH nakon sticanja određenog zvanja.

Osim forumovki i forumaša koji su dali svoj doprinos današnjoj akciji, podršku je dala i GO SDP BiH Tuzla, pa su nam se pridružili i pojedini članovi rukovodstva GO SDP Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.