FOM SDP BiH Tuzla

“Radno iskustvo svima” i u Tuzli

U sklopu promocije javne politike “Radno iskustvo svima!”, koja se održava na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, danas je i Forum mladih SDP Tuzla putem info stola te promotivnih letaka upoznao građanke i građane Tuzle o koracima koje će preduzeti Forum mladih SDP BiH i SDP BiH na izmjenama zakona o volontiranju.

Javnom politikom “Radno iskustvo svima!” pokušati će se doprinijeti boljem i bržem ostvarenju prvog radnog iskustva, što trenutno predstavlja problem za sve građanke i građane BiH nakon sticanja određenog zvanja.

Osim forumovki i forumaša koji su dali svoj doprinos današnjoj akciji, podršku je dala i GO SDP BiH Tuzla, pa su nam se pridružili i pojedini članovi rukovodstva GO SDP Tuzla.